Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Mașinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România...

Mașinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România...

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2019, 08:52
Mașinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România... Sursă foto: Pixabay Auto

Decizie dură luată în Germania pentru combaterea poluării pe care o produc maşinile cu motoare pe motorină.

BOMBĂ MONDENĂ! GABRIELA CRISTEA A FĂCUT ÎNTRERUPERE DE SARCINĂ! TAVI CLONDA A TURBAT CÂND A AFLAT CĂ NU ESTE TATĂL COPILULUI. CU CINE A AVUT O AVENTURĂ

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis, recent, că oraşele germane au dreptul să interzică circulaţia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului în conformitate cu normele UE.

FANII LUI TEO TRANDAFIR SUNT ÎN LACRIMI! GÂNDURILE NEGRE I-AU DAT TÂRCOALE! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ȘOCANT! (IMAGINI DRAMATICE)

Într-o declaraţie de 30 de pagini, instanța precizează că nu ar trebui să existe perioadă de graţie pentru introducerea interdicţiilor de circulaţie.

S-A TERMINAT! VALENTINA PELINEL I-A SPUS ADIO BORCEA DAT AFARĂ DIN CASĂ! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

„Astfel de restricţii nu merg dincolo de alte interdicţii care sunt justificate de legislaţia rutieră şi pe care automobiliştii trebuie să le accepte“, a decis tribunalul, potrivit adevarul.ro.

Producătorii de automobile din Europa au investit foarte mult în motoarele diesel, care produc mai puţin din carbonul care provoacă încălzirea globală comparativ cu benzina, dar eliberează în atmosferă mai mulţi poluanţi vinovaţi de declanşarea anumitor boli.

Decizia Germaniei de a permite oraşelor să interzică accesul maşinilor diesel pe străzi ar putea avea implicaţii mari pentru viitorul industriei auto, notează agenția Reuters.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Interdicţiile imediate privind circulaţia maşinilor pe principalele străzi din oraşe ar fi legitime şi ar putea afecta toate modelele, cu excepţia celor care respectă cele mai recente standarde Euro-6 privind emisiile (maşinile fabricate după 2014).

Pentru zonele metropolitane mai mari, care cuprind mai multe drumuri principale şi străzi laterale, tribunalul a recomandat o implementare treptată a interdicţiilor, începând cu automobilele diesel mai vechi care îndeplinesc standardele de emisii Euro-4 (care a fost înlocuit cu Euro-5 începând cu 2009).

Citeşte mai multe despre:   Leipzig,   Germania