Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Designerul-şef Renault: Viitorul Duster este proiectat şi desenat în România. Maşina a ajuns acasă

Designerul-şef Renault: Viitorul Duster este proiectat şi desenat în România. Maşina a ajuns acasă

Un articol de: - 16 Sep 2015, 13:59
Designerul-şef Renault: Viitorul Duster este proiectat şi desenat în România. Maşina a ajuns acasă Foto: auto-service.de Auto

Biroul de design de la Bucureşti al Renault și Renault Technologie Roumanie au intrat în linie dreaptă cu viitorul Duster, cea de-a doua generație a SUV-ului fiind așteptată în 2018, informează ZF.

“Designul viitorul Duster nu este complet gata, dar am adoptat decizia finală. Acum proiectul este în România pentru a fi dus spre realizare. Maşina a ajuns acasă”, a declarat Laurens van den Acker, designerul-şef al Grupului Renault.

Este cel mai important proiect derulat în prezent, Duster fiind cel mai bine vândut model al Grupului Renault la nivel mondial. Mai mult, Duster este unul dintre puţinele modele create vreodată sub imaginea de maşină comercializătă pe toate continentele, Asia, Europa, Africa şi America de Sud. Un alt proiect derulat la centrul de design București este Renault Kadjar, primul crossover compact al constructorului francez.

“Precum în toate cazurile, a fost o competiţie. Duster este modelul grupului cu cele mai mari, este un model foarte important pentru Renault. Nu este doar un succes în Europa sau România, ci şi în Africa, America de Sud şI India sau Rusia. Dacă este o maşină pentru care toată lumea să-şI dea interesul este aceasta”, a mai susținut Laurens van den Acker. 

Citeşte mai multe despre:   Renault,   SUV