Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Directorul Uzinei Dacia de la Mioveni, promovat de Renault şi pe pieţele din Turcia şi Rusia

Directorul Uzinei Dacia de la Mioveni, promovat de Renault şi pe pieţele din Turcia şi Rusia

Un articol de: - 29 Iun 2016, 12:23
Directorul Uzinei Dacia de la Mioveni, promovat de Renault şi pe pieţele din Turcia şi Rusia Foto: cariereonline.ro Auto

Directorul Uzinei Vehicule Dacia va fi din luna octombrie a acestui an directorul regional industrial pe regiunea Eurasia în cadrul Renault. În acest fel, Cornel Olendraru va fi responsabil de performanţa industrială şi logistică a Grupului Renault în trei ţări, România, Turcia şi Rusia, potrivit zf.ro.

„Dacă în România şi în Turcia operaţiunile grupului Renault sunt consolidate şi performante, oportunitatea şi provocarea cea mai mare va fi în Rusia, într-o piaţă care şi astăzi este în scădere, dar are un potenţial uriaş.

 Voi rămâne în contact strâns cu uzinele de la Mioveni. Îmi propun să contribui în continuare la modernizarea Daciei şi îmi doresc să reuşesc să duc la nivel de regiune măcar o parte din experienţa acumulată în România“, a spus Cornel Olendraru.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

În cele trei ţări, în perimetrul industrial al Renault lucrează circa 40.000 de angajaţi.

Cornel Olendraru s-a născut în Piatra Neamţ şi a absolvit Facultatea de Aeronave din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   director,   Renault,   Turcia,   Rusia