Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Elveția: Oficiul rutier a interzis înregistrarea noilor automobile Volkswagen, afectate de scandalul emisiilor

Elveția: Oficiul rutier a interzis înregistrarea noilor automobile Volkswagen, afectate de scandalul emisiilor

Un articol de: - 02 Oct 2015, 14:46
Elveția: Oficiul rutier a interzis înregistrarea noilor automobile Volkswagen, afectate de scandalul emisiilor Foto: foxnews.com Auto

În Elveția a fost introdusă o interdicție preliminară referitoare la înregistrarea noilor automobile diesel Volkswagen, ale căror motoare ar putea fi echipate cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare, informează Reuters.

Oficiul rutier din Elveția a emis o interdicție similară și pentru vehiculelor importate second-hand, afectate de scandalul dieselgate, însă a precizat că restricție nu se aplică automobilelor Volkswagen care circulă deja pe străzile din Elveția.

Potrivit AMAG,  distribuitorul elvețian al automobilelor Volkswagen, în Elveția sunt afectate de scandalul emisiilor până la 129.000 de vehicule ale grupului german. AMAG a oprit deja vânzarea mașinilor noi Volkswagen.

Grupul auto german Volkswagen a recunoscut recent că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Citeşte mai multe despre:   Elvetia,   inregistrare,   automobile,   Volkswagen