Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto "Fast and Furious" de București: Spectacol auto-moto în Piața Constituției în acest weekend (VIDEO)

"Fast and Furious" de București: Spectacol auto-moto în Piața Constituției în acest weekend (VIDEO)

Un articol de: - 06 Mai 2017, 15:59
Auto

Sute de cai putere şi adrenalină pe patru roţi! Spectacolul are loc până mâine în Piaţa Constituţiei, din Capitală. 30 de piloţi s-au înscris în concursul de drift, după ce s-au antrenat pe circuit încă de la prima oră. Piloţii sunt într o continuă competiţie. Parametrii pe care aceştia pun mare preţ sunt puterea motorului maşinii, dar şi abilităţile personale de pilotaj.

Pe circuit fumul iese fără oprire din roţile maşinilor care au şi 700 de cai putere. Cu motoarele turate la maximum, piloţii fac spectacol spre încântarea celor pasionaţi

Dar pentru a simţi adrenalina este nevoie ca piloţii să ştie să ţină în frâu caii putere. Călin Ciortan este cel mai bun pilot de drift din România şi nu ratează niciun astfel de eveniment.

"Trebuie ceva antrenament, ceva experiență, nu poți începe direct cu putere foarte mare, ușor-ușor ajungi și la puteri mari", a afirmat Călin Ciortan. 

Pentru a ajunge la astfel de performanţe este nevoie de ani de experienţă, dar şi de o investiţie serioasă. Este vorba despre zeci de mii de euro, dar banii contează mai puţin atunci cand vine vorba de pasiune.

Inclusiv pentru spectatorii care vin să audă scârţîtul roţilor încinse. Pe lângă drifturi, cei care ajung în Piaţa Constituţiei mai pot vedea si zeci de maşini tunate sau de colecţie. 

"Fast and Furious" de București: Spectacol auto-moto în Piața Constituției în acest weekend

 

Citeşte mai multe despre:   spectacol,   Piata Constitutiei
 
Loading...