Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Ford România anunță că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile

Ford România anunță că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile

Un articol de: George Lupu - 27 Mar 2020, 09:42
Ford România anunță că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile Foto InquamPhotos / Adel Al Haddad Auto

Ford România se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), a anuțat compania prin intermediul unui comunicat de presă.

Producătorul auto a motivat această decizie prin existența unor neînțelegeri semnalate de-a lungul anilor de companie. La început de 2017 se retrăgea din APIA și Automobile Dacia.

 “Rațiunea esențială pentru care am decis părăsirea organizației APIA ține de nevoia unei abordări unitare și fundamentate a problematicilor cu care industria auto se confruntă, astfel că anumite aspecte semnalate de către noi de-a lungul anilor nu au fost gestionate cu nivelul de prioritate impus în mod obiectiv de importanța fiecărui subiect în parte.

Cu toate acestea, ne dorim să rămânem în dialog și salutăm pe această cale deschiderea pe care APIA a manifestat-o pentru a institui un dialog constructiv cu celelalte asociații de profil”., spune Cristian Prichea, Director General Ford România NSC

Citeşte mai multe despre:   Ford Romania