Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Ford va produce o mașină care poate să se parcheze singură, după ce șoferul a coborât de la bord (VIDEO)

Ford va produce o mașină care poate să se parcheze singură, după ce șoferul a coborât de la bord (VIDEO)

Un articol de: - 09 Oct 2013, 12:49
Ford va produce o mașină care poate să se parcheze singură, după ce șoferul a coborât de la bord (VIDEO) Auto

Producătorul auto Ford demonstrează că sistemele automate sunt de domeniul trecutului, reușind să implementeze cu succes pe un automobil Focs tehnologia necesară ca mașina să se poată parca, chiar dacă la bordul acesteia nu se mai află nimeni.

Sistemele de parcare automatizare existente deja au nevoie de un șofer în spatele volanului, pentru a controla accelerația și frâna. Această tehnologie însă aduce mașina cu un pas mai aproape de un șofat autonom, un concept pe care mai mulți producători auto au promis să-l introducă pe piață, scrie NBC News.

Sistemul Ford însă îi permite șoferului să părăsească autovehicolul și să fie martor la cum mașina se parcheză singură, doar prin apăsarea unui buton.”Să parchezi în zilele noastre poate fi foarte stresant și dificil. Noi vrem să facem parcatul un pas ușor, eficient și cât se poate de corect”, explică Barb Samardzich, șeful Ford pentru dezvoltare în Europa.

Ford a făcut deja câteva demonstrații ale acestei noi tehnologii în Belgia, considerată una din țările europene cu cele mai aglomerate străzi.

Ford prezinta masina care se parcheaza singura fara ajutorul unui sofer
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Ford,   masina,   tehnologie