Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Franța: Înmatriculările Dacia s-au dublat în iulie, dar sunt în scădere de la începutul anului

Franța: Înmatriculările Dacia s-au dublat în iulie, dar sunt în scădere de la începutul anului

Un articol de: - 01 Aug 2012, 20:41
Franța: Înmatriculările Dacia s-au dublat în iulie, dar sunt în scădere de la începutul anului Foto: autoevolution.com Auto

Înmatriculările de autoturisme Dacia au înregistrat o creștere spectaculoasă în Franța, în iulie, însă de la începutul anului până în august, cifrele sunt în scădere.

Astfel, creșterea înregistrată în iulie a fost de 99,5%, până la 9.128 de unităţi, însă pentru primele şapte s-a înregistrat un declin de 3,8%, de  numai 50.307 unităţi, pe o piaţă aflată de asemenea în scădere, scrie Mediafax.

Cota de piaţă a Dacia a urcat în iulie de peste două ori, pe piața franceză, de la 2,86% anul trecut la 6,13%. Pentru ianuarie-iulie, cota de piaţă a avansat de la 3,78% anul trecut la 4,2%.

Pe piaţa autovehiculelor comerciale uşoare, Dacia a crescut cu 17,4% în iulie, la 384 unităţi, dar la şapte luni a pierdut 2,1%, la 2.942 unităţi.

Grupul Renault, din care face parte Dacia, a înregistrat în iulie o scădere de 5,8% pe piaţa auto din Franţa (autoturisme şi vehicule comerciale uşoare), la 42.637 unităţi. În primele şapte luni ale anului declinul a fost de 14%, la 352.897 unităţi.

Citeşte mai multe despre:   Dacia,   Renault,   Franta\