Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto GATA, s-a aflat! De unde apare RĂUL de mașină? Răspuns SURPRIZĂ din partea specialiștilor

GATA, s-a aflat! De unde apare RĂUL de mașină? Răspuns SURPRIZĂ din partea specialiștilor

Un articol de: B1.ro - 24 Apr 2019, 13:48
FOTO: autoexpert.ro Auto

Starea de greață îi poate strica oricui o călătorie plăcută cu mașina! Ei, bine, specialiștii britanici au explicat că această senzație apare ca un soi de mijloc de apărare a organismului, din moment ce creierul crede că ai fost otrăvit, relatează ziare.com.

INCENDIAR! LAURETTE A RENUNȚAT COMPLET la HAINE! SEXY MULATRA I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI! TREBUIE SĂ VEZI ASTA (GALERIE FOTO)

O cercetare realizată de specialiști de la Universitatea din Cardiff a arătat, așadar, că aceasta este maniera, prin care organismul se apără. Spre exemplu, potrivit Science Alert, atunci când suntem într-un mijloc aflat în mișcare, creierul primește mesaje care se bat cap în cap legat de mediul înconjurător.

INCENDIAR! UN CUPLU A SPIONAT DĂDACA ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ! E ÎNGROZITOR CE AU DESCOPERIT CEI DOI SOȚI

Ei, bine, surprinzător sau nu, la fel se întâmplă și atunci când organismul primește o doză de otravă. Bineînțeles, vomitatul este cea mai simplă metodă de a elimina neurotoxinele sau substanțele otrăvitoare din corp.

CÂT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMÂNCELE CELEBRE GĂSITE MOARTE ÎNTR-UN LAC DIN PARIS (GALERIE FOTO)

Confuzia, explică cercetătorii, apare pentru că ale noastre creiere nu s-au adaptat încă la noile metode umane de deplasare, având în vedere că industria automobilelor a luat amploare abia de un secol.

 
 
 
Loading...