Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Mii de gropi, pe șoselele din România, după topirea zăpezii: În unele zone, mașinile se afundă și până la jumătate (VIDEO)

Mii de gropi, pe șoselele din România, după topirea zăpezii: În unele zone, mașinile se afundă și până la jumătate (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 30 Mar 2018, 10:31
Mii de gropi, pe șoselele din România, după topirea zăpezii: În unele zone, mașinile se afundă și până la jumătate (VIDEO) Auto

Mii de gropi au apărut pe șoselele din România imediat după topirea zăpezii. Sunt ani de când în gropile ignoranţei s-au afundat politicieni unul după altul cu laitmotivul "le vom repara". Şi a mai trecut o iarnă şi nu s-a întâmplat nimic, iar în tot acest timp, șoferii și pietonii sunt în pericol. 

Pe drumul de ieşire din Ploieşti spre Bucov, zăpada şi ploile au muşcat din asfalt și anul acesta. Pe carosabil, au apărut denivelări și gropi adânci în zona unui giratoriu celebru cunoscut drept giratoriul rușinii, informează B1 TV. Dacă nu cunoști locul, riști să îți faci mașina praf sau să se balanseze serios.

Pe podul Mărăcineni, din județul Buzău șoferii dat adevărate teste de rezistență la cratere ale mașinilor. La intrarea pe pod, sunt camere pentru rovinietă.

Un alt exemplu este drumul dintre Lugoj și localitatea Ilia, unul foarte tranzitat. Un videoclip postat pe o retea de socializare demonstrează că cei aproximativ 40 de kilometri de șosea arată deplorabil după iarnă 2017-2018.

În vama Giurgiu, poarta de intrare în România care ar trebui să arate impecabil drumul este la fel de jalnic. Este tot numai noroi, gropi și apă în care mașinile se înfundă și până la jumătate. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Vama Giurgiu,   Stiri Ploiesti,   Stiri Buzau