Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto „Handicapatul parvenit de Brașov”: El este șoferul care și-a lăsat mașina de 400.000 de euro pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități (FOTO)

„Handicapatul parvenit de Brașov”: El este șoferul care și-a lăsat mașina de 400.000 de euro pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități (FOTO)

Un articol de: - 07 Aug 2017, 11:52
„Handicapatul parvenit de Brașov”: El este șoferul care și-a lăsat mașina de 400.000 de euro pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități (FOTO) Auto

Handicapatul parvenit de Brașov! Așa a fost poreclit de internauți un bărbat, după ce un consilier local s-a supărat, -și pe bună dreptate- pe faptul că tot mai multe persoane parchează în locuri nepermise. Astfel, Cristian Macedonschi a decis să îl facă celebru pe contul său de Facebook pe încă un șofer care are impresia că i se cuvine orice, inclusiv să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Cum social media funcționează mai ceva ca Serviciul Român de Informații, numele șoferului s-a aflat rapid. Dan Nicorescu este milionarul căruia îi place să se afișeze în mașini de lux, în cazul de față, în cea mai nouă achiziție a sa, un Lamborghini de 400.000 de euro și care a parcat pe un loc care nu i se cuvenea, ținând cont că acesta nu suferă de nicio afecțiune. Ca să fie tacâmul complet, bărbatul a parcat nu pe unul, ci pe DOUĂ astfel de locuri. 

Consilierul local trage un semnal de alarmă asupra nedreptăților de acest fel și declară război tuturor celor care consideră că li se permite totul. 

Îl facem celebru! El este milionarul cu mașină de 400.000 de euro care a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Citeşte mai multe despre:   sofer,   lux