Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Idei de afaceri pe care sa le începi cu o mașină cu mai mult de cinci locuri

Idei de afaceri pe care sa le începi cu o mașină cu mai mult de cinci locuri

Un articol de: B1.ro - 19 Mar 2018, 16:16
Idei de afaceri pe care sa le începi cu o mașină cu mai mult de cinci locuri Sursa foto: pixabay.com Auto

Mașinile cu o capacitate mai mare de cinci locuri se pot transforma foarte ușor în adevărate afaceri, care să genereze vânzări de zeci sau sute de mii de euro anual. În cazul în care îți plac mașinile cu multe locuri și te gândești de mult timp să începi o afacere, ar fi cazul să nu mai amâni lucrurile. Indiferent dacă dispui sau nu bani. Contează să ai o idee excelentă și un plan pe măsură. Pentru finanțarea achiziției mașinii tale există cel puțin două soluții foarte bune: leasingul financiar și leasingul operațional. Dacă nu știi pentru care să optezi, ia în calcul ce îți oferă leasingul financiar versus leasingul operațional.  

Deschide-ți o camionetă mobilă cu mâncare
 
Afacerile cu mâncare stradală au luat amploare în ultimii ani, așa că ar merita să îți deschizi un business pe această nișă, aflată într-o continuă expansiune pe piața locală. Tot ce trebuie să faci este să stabilești exact ceea ce ți-ar plăcea să le servești clienților și să te apuci de lucru. Pe lângă camioneta în sine, vei avea nevoie de diverse echipamente pentru prepararea și depozitarea mâncărurilor și băuturilor și de, asemenea, de cel puțin un angajat.
 
Fă-ți o firmă de transport turistic
 
Foarte mulți își doresc să călătorească, dar nu o fac deoarece nu au suficiente resurse financiare. Ai putea să le acoperi foarte ușor această nevoie prin intermediul unui firme de transport turistic, care să opereze intern și internațional. Dacă îți cumperi sau îți închiriezi două microbuze cu o capacitate de maximum 20 de persoane fiecare și îți alegi niște rute turistice interesante pentru cei care vor să călătorească, mai mult ca sigur că o să ai succes. Pentru început, ai putea să te concentrezi doar pe oferte pentru studenți și diverse grupuri de copii, bătrâni și adulți. O mișcare inteligentă pe care ar merita să o faci dacă vrei să atragi clienți ar fi să investești în promovarea online, cu ajutorul unei firme care oferă servicii de Search Engine Optimization (SEO).
 
Lansează un business de tip car sharing
 
Car sharingul nu este altceva decât un serviciu de închiriere de mașini pentru perioade scurte de timp. Însă car sharingul poate reprezenta mai mult decât atât: o bază pentru businessul tău. Despre ce afacere ar putea fi vorba? Despre una de transport persoane. Cum ar funcționa totul? Vei fi un fel de taximetrist, însă nu pentru un singur client ci, să spunem, pentru 20 de persoane care trebuie să ajungă, în fiecare zi, dintr-un punct al orașului într-altul, aflate la o distanță foarte mare unul de celălalt. Clienții vor fi taxați pentru fiecare kilometru parcurs sau vor putea să plătească un abonament lunar.
 
 

Citeşte mai multe despre:   car sharing