Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Linia de tramvai 41, SUSPENDATĂ în weekend: Vor fi executate lucrări de revizie

Linia de tramvai 41, SUSPENDATĂ în weekend: Vor fi executate lucrări de revizie

Un articol de: B1.ro - 23 Aug 2018, 11:55
Linia de tramvai 41, SUSPENDATĂ în weekend: Vor fi executate lucrări de revizie Auto

Linia de tramvai 41 va fi suspendată sâmbătă și duminică pentru executarea unor lucrări de revizie asupra căii de rulare a tramvaielor, rețeaua electrică și peroanele.

Astfel, RATB va înființa o linie navetă de autobuze 641, aferentă traseului.

„În perioada 25 – 26.08.2018, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va executa lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, lucrări ce vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă. Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul „Piaţa Presei Libere” şi terminalul ,,Ghencea”, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea”, au precizat reprezentanții RATB, printr-un comunicat de presă.

De asemenea, compania susține că autobuzele vor opri pe sensul către terminalul „Ghencea”: pe Bd. Mărăşti, în staţiile ,,Oprire”, amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, pe Str. Turda, în staţiile ,,Oprire”, amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie ,,Oprire”, înainte de Bd. Uverturii, pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noua staţie ,,Oprire”, situată după intersecţia cu Bd. Timişoara și în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221, în timp ce pe sensul către terminalul ,,Piaţa Presei Libere” vor opri pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum și în noile staţii ,,Oprire”, situate după intersecţia cu Drumul Taberei - ramura de nord, respectiv înainte de Bd. Timişoara, pe Str. Virtuţii, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178, pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178, pe Str. Turda, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după Pasajul Grant, pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, pe Bd. Mărăşti, în noua staţie ,,Oprire”, amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330 și în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.

Citeşte mai multe despre:   RATB