Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Magazinul online AUTO SOFT te pregătește pentru iarnă

Magazinul online AUTO SOFT te pregătește pentru iarnă

Un articol de: - 25 Oct 2018, 17:37
Magazinul online AUTO SOFT te pregătește pentru iarnă Auto

Magazinul online AUTO SOFT te pregătește pentru iarnă

Fii pregătit pentru condițiile de iarnă de pe carosabil alegând setul conform de anvelope de iarnă pentru mașina ta. În timpul iernii, șofatul devine mult mai provocator, iar cel mai important lucru este să te asiguri că circuli în siguranță de fiecare dată când ești la volan. Anvelopele de iarnă joacă un rol important în menținerea siguranței pe carosabil luni întregi până în primăvară. De îndată ce temperaturile scad în termometre sub 7 grade celsius, pneurile de iarnă sunt esențiale pentru orice mașină, indiferent de tip, marcă sau de modul de a conduce al șoferului.

Cum funcționează anvelopele de iarnă

Componentele din anvelopele de iarnă includ mai mult cauciuc natural pentru ca acesta să nu se întărească atunci când este frig. Suplimentar se adaugă siliciu. Pneurile de iarnă trebuie să rămână flexibile după ce temperatura scade sub 7 grade celsius. Acest lucru scurtează distanța de frânare și menține aderență excelentă pe zăpadă și gheață, dar și pe drumuri ude. Design-ul benzii de rulare al cauciucurilor de iarnă permit anvelopelor să disperseze zăpada și gheața care se depun pe carosabil și pe anvelope datorită numărului mai mare de caneluri sculptate în cauciuc.  

Beneficiile pneurilor de iarnă pof fi simțite încă de la prima cheie după ce temperaturile se micșorează. Printre cele mai importante beneficii ale anvelopelor de iarnă regăsim:

  • Distanțe de frânare mai scurte – în comparație cu anvelopele de vară, anvelopele de iarnă reduc vizbil distanța de frânare pe carosabil acoperit cu zăpadă și gheață.
  • Siguranță și performanță sporite – datorită componenților speciali din care sunt fabricate și datorită benzii de rulare cu un număr mare de caneluri, cauciucurile de iarnă mențin aderența pe zăpadă, gheață și carosabil ud pentru ca șoferul să nu piardă controlul mașinii.
  • Risc redus de acvaplanare – acvaplanarea se întâmplă atunci când mașina pierde din tracțiune pe drumuri ude din cauza peliculei de apă care se formează între anvelope și carosabil. Profilul anvelopelor de iarnă este special proiectat pentru a dispersa o cantitate mare de apă și a reduce riscul acvaplanării.

Hankook, partenerul tău pentru sezonul rece

Din cauza condițiilor meteo, în fiecare iarnă mașina trebuie echipată cu cele mai bune anvelope de iarnă care să ofere pachetul complet necesar șoferilor în sezonul rece. Alegerea unui set de 4 anvelope calitative și eficiente este la fel de importantă ca montarea acestora din timp, după ce temperatura scade de cel puțin 3 ori sub 7 grade. De asemenea, montarea din timp a pneurilor de iarnă te scapă de aglomerația specifică sezonului, iar anvelopele de iarnă vor avea timp suficient pentru a se așeza pe mașină.

În ultimii 70 de ani, producătorul Hankook s-a dedicat în totalitate tehnologiei și calității pentru a furniza experiențe de șofat excelente șoferilor din întreaga lume. Hankook oferă anvelope de iarnă de brand dezvoltate prin concepte inovative de proiectare, fabricare și testare în condiții meteo distincte. Anvelopele de iarnă Hankook pentru sezonul rece asigură echilibrul perfect între confort și performață prin blocurile unice de cauciuc care minimizează vibrația și zgomotul produs de roți. În plus, canelurile de pe banda de rulare a pneurilor sunt dispuse în formă de V pentru a garanta aderență și tracțiune mai eficiente pe noroi, zăpadă și gheață.

Magazinul online auto-soft.ro vine în întâmpinarea nevoilor fiecărui șofer cu anvelope, jante și accesorii auto pliate pe orice stil de șofat și pe orice mașină. Iar în punctele de service AUTO SOFT din București vei regăsi servicii de specialitate, dedicate roților mașinii tale.