Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!

Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!

Un articol de: B1.ro - 15 Feb 2019, 07:18
Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare! Auto

După ce s-a confirmat că dioxidul de carbon, particulele de praf și oxizii de azot dăunează grav sănătății, șoferii care au autoturisme care funcționează pe motorină au probleme mari. Prin urmare, posesorii autovehiculelor de genul sunt acum trași de urechi și, pur și simplu, expropriați, scrie ziare.com.

IMAGINI BOMBĂ CU IULIA VÂNTUR ÎN ROCHIE DE MIREASĂ! A AJUNS LA ALTAR! SALMAN KHAN ÎN CULMEA FERICIRII

Isteria din jurul motoarelor diesel a acaparat o bună parte din Europa, dar mai ales Germania, acolo unde lucrurile au atins o altă dimensiune. Au apărut deja tribunale care impun interdicții pentru astfel de mașini.

DAN NEGRU, RUPT ÎN BĂTAIE, PE STRADĂ! IMAGINI ȘOCANTE CU CELEBRUL PREZENTATOR DE LA ANTENA 1

Deși de ani de zile există limite pentru gradul de poluare, în Koln și în Frankfurt, dar și în alte metropole zeci de mii de mașini nu vor mai putea circula. Sancțiunea nu este doar pentru inelul median, ci pentru toată raza orașelor.

IMAGINI FIERBINȚI CU BIANCA DRĂGUȘANU! FOTOGRAFIILE SEXY AU AJUNS PE INTERNET

Bineînțeles, activiștii din zona de mediu jubilează. Totuși, publicația notează că sancțiunile de acest tip nu sunt o victorie asupra marilor producători de automobile, ci mai degrabă o victorie a acestora. Doar în Koln, în jur de 110 mii de mașini vor fi afectate de această măsură, motiv pentru care proprietarii, mai ales cei care locuiesc la periferie, vor fi obligați să își cumpere noi mașini.

Sursa citată a explicat că, spre exemplu, o parte din proprietarii de mașini diesel sunt menajerele de la marginea orașelor, care lucrează în nordul orașului Koln, pentru 12 euro pe oră. Pentru ele fiecare minut contează, de parcă mai trebuia subliniată importanța timpului pentru cineva. Așadar, că vorbim despre ele sau vorbim despre alte categorii de populație, mașina este o nevoie, nu neapărat un lux.

 DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!