Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România...

Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România...

Un articol de: B1.ro - 06 Iun 2019, 07:39
Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Decizia ȘOC e confirmată chiar de la Tribunal! Situația e CRITICĂ în România... Auto

Interdicțiile de circulație a mașinilor cu motor pe motorină au provocat o adevărată nebunie deși multă lume știe că dioxidul de carbon, particulele de praf și oxizii de azot dăunează grav sănătății.

STELA POPESCU SE RĂSCOLEȘTE ÎN MORMÂNT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA SECRETĂ! FIICA VITREGĂ A LUAT DECIZIA...

Astfel, scrie Adevărul, posesorii de mașini cu acest tip de motoare sunt acum, pur și simplu, expropriați. Prin urmare, isteria referitoare la diesel, care a acaparat deja Germania, a atins o nouă dimensiune.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

Deși de ani de zile există niște limite de poluare, începând din anul 2019, în anumite metropole germane, precum Frankfurt sau Koln, zeci de mii de mașini nu vor mai putea circula.

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

Este de înțeles că această veste nu poate fi primită cu bucurie de toată lumea, în condițiile în care, zilnic, fiecare navetist din Germania străbate în medie 17 kilometri pentru a ajunge la locul de muncă.

Cum prețurile transportului feroviar sunt destul de piperate, iar oricum trenurile sunt supraaglomerate și nepunctuale, interdicția de circulație în cazul mașinilor vechi nu reprezintă o victorie asupra marilor producători de mașini, ci mai degrabă o victorie a acestora.

Aceste măsuri vor afecta, așadar, aproximativ 110.000 de proprietari de autovehicule din Germania, cărora li se vor adăuga navetiștii din localitățile limitrofe. Toți șoferii vor fi obligați să-și cumpere alte mașini.Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 25 - 31 octombrie 2020: „Este o perioadă destul de dură”

Acestea fiind spuse, publicația subliniază că degeaba se bucură stânga germană sau tabăra ecologistă, pentru că aceste prevederi legislative vor afecta, în primul rând, omul de rând, dat fiindcă există mai multe șanse ca acesta să dețină o mașină veche decât un broker sau un director de bancă.