Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Maşinile diesel sunt interzise oficial: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!

Maşinile diesel sunt interzise oficial: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!

Un articol de: B1.ro - 21 Iun 2019, 10:01
Maşinile diesel sunt interzise oficial: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare! Sursă foto: Pixabay / 995645 Auto

Deși multă lume știe că dioxidul de carbon, particulele de praf și oxizii de azot dăunează grav sănătății, interdicțiile de circulație diesel au provocat o adevărată nebunie.

Astfel, potrivit ziare.com, posesorii de mașini cu acest tip de motoare sunt acum, pur și simplu, expropriați. Prin urmare, isteria referitoare la diesel, care a acaparat deja Germania, a atins o nouă dimensiune.

 

ANDREEA TONCIU, ÎN EXTAZ! TOȚI AU VĂZUT CUM A FĂCUT-O! (GALERIE FOTO)

Deși de ani de zile există niște limite de poluare, începând din anul 2019, în anumite metropole germane, precum Frankfurt sau Koln, zeci de mii de mașini nu vor mai putea circula.

Este de înțeles că această veste nu poate fi primită cu bucurie de toată lumea, în condițiile în care, zilnic, fiecare navetist din Germania străbate în medie 17 kilometri pentru a ajunge la locul de muncă.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GĂSIT CORPUL FĂRĂ VIAȚĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT

Cum prețurile transportului feroviar sunt destul de piperate, iar oricum trenurile sunt supraaglomerate și nepunctuale, interdicția de circulație în cazul mașinilor vechi nu reprezintă o victorie asupra marilor producători de mașini, ci mai degrabă o victorie a acestora.

Aceste măsuri vor afecta, așadar, aproximativ 110.000 de proprietari de autovehicule din Germania, cărora li se vor adăuga navetiștii din localitățile limitrofe. Toți șoferii vor fi obligați să-și cumpere alte mașini.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

BOMBĂ MONDENĂ! 'CARMEN ȘERBAN A MURIT'! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

Acestea fiind spuse, publicația subliniază că degeaba se bucură stânga germană sau tabăra ecologistă, pentru că aceste prevederi legislative vor afecta, în primul rând, omul de rând, dat fiindcă există mai multe șanse ca acesta să dețină o mașină veche decât un broker sau un director de bancă.