Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Maşinile diesel sunt INTERZISE oficial: Decizia şoc e confirmată chiar de la Tribunal! Situaţia e critică în România...

Maşinile diesel sunt INTERZISE oficial: Decizia şoc e confirmată chiar de la Tribunal! Situaţia e critică în România...

Un articol de: B1.ro - 21 Feb 2019, 07:30
 Maşinile diesel sunt INTERZISE oficial: Decizia şoc e confirmată chiar de la Tribunal! Situaţia e critică în România... Sursă foto: Hepta.ro Auto

În Hamburg au început să fie montate semne care interzic maşinile diesel ca urmare a unei decizii în  justiția germană potrivit căreia oraşele mari au dreptul să interzică circulaţia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului în conformitate cu normele Uniunii Europene.

S-A TERMINAT! SMILEY S-A ÎNCURCAT CU RAMONA! ADIO GINA PISTOL! POZE INCENDIARE CU NOUA DRAGOSTE

Germania a făcut un prim pas spre interzicerea maşinilor diesel în februarie, când a permis grupurilor de mediu să dea în judecată oraşele care nu reuşesc să impună normele europene privind aerul curat.  

 

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ARTISTELE DE MUZICĂ POPULARĂ CARE ARATĂ DEMENȚIAL! (GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

 

Interdicţiile imediate privind circulaţia maşinilor pe principalele străzi din oraşe ar fi legitime şi ar putea afecta toate modelele, cu excepţia celor care respectă cele mai recente standarde Euro-6 privind emisiile (maşinile fabricate după 2014). 

REPEDE CLICK AICI: ÎL IUBESC TOATE FEMEILE DIN ROMÂNIA, IAR EL SUFERĂ TERIBIL (IMAGINI ȘOC CU VEDETA NR. 1 DE LA NOI!)

Pentru zonele metropolitane mai mari, care cuprind mai multe drumuri principale şi străzi laterale, tribunalul a recomandat o implementare treptată a interdicţiilor, începând cu automobilele diesel mai vechi care îndeplinesc standardele de emisii Euro-4 (care a fost înlocuit cu Euro-5 începând cu 2009).Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

Evenimentele din Germania au loc în contextul în care lipsa unor măsuri clare pentru reducerea poluării în marile orașe poate conduce la aplicarea unor sancțiuni mai multor state europene, printre care şi România.

Reprezentanții Comisiei Europene ar putea reclama la Curtea Europeană de Justiţie statele în care se depăşeşte permanent limita de noxe şi particule ultrafine. Din cele nouă state fac parte țări importante precum Germania, Italia, Franța, Marea Britanie dar, surpriză, și România.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI DIN TIMPUL PRIMII NOPȚI DE AMOR A ANTONIEI! CU CINE A FĂCUT-O PRIMA DATĂ! (FOTO NECENZURAT)