Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Metoda INGENIOASĂ prin care oamenii sunt DEZVĂȚAȚI să treacă pe ROȘU! Încalci REGULA o dată și nu o vei mai face NICIODATĂ (VIDEO)

Metoda INGENIOASĂ prin care oamenii sunt DEZVĂȚAȚI să treacă pe ROȘU! Încalci REGULA o dată și nu o vei mai face NICIODATĂ (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mai 2017, 16:04
Metoda INGENIOASĂ prin care oamenii sunt DEZVĂȚAȚI să treacă pe ROȘU! Încalci REGULA o dată și nu o vei mai face NICIODATĂ (VIDEO) Foto: Facebook Auto

Autoritățile au ajuns la concluzia că oamenii nu sunt speriați de o amendă dacă trec pe roșu. Așa că au decis să facă un experiment social pentru a le atrage atenția asupra accidentelor de mașină care se pot întâmpla din neatenție și mai ales grabă.

Un singur moment de neatenție este suficient pentru a se întâmpla o tragedie fără să mai poți întoarce timpul și să repari greșeala.

Oamenii legii s-au gândit la un exepriment social inedit. De fiecare dată când o persoană trece pe roșu, va fi speriată de sunetul unei mașini care frânează brusc. Acest lucru le va da senzația că se apropie o mașină de ei urmând să se întâmple o tragedie. Mai mult decât atât, ei sunt fotografiați pentru a vedea panica din ochii lor atunci când își dau seama că ceva se poate întâmpla.

Metoda INGENIOASĂ prin care oamenii sunt DEZVĂȚAȚI să treacă pe ROȘU! Încalci REGULA o dată și nu o vei mai face NICIODATĂ (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   masini,   soferi,   reguli