Michael Schumacher ar putea fi conștient… Presa germană oferă detalii de ultimă oră! `Există speranță că situația se va îmbunătăți`

Michael Schumacher ar putea fi conștient... Presa germană oferă detalii de ultimă oră! `Există speranță că situația se va îmbunătăți`

Presa germană susține că Michael Schumacher a fost văzut pe terasa vilei sale din Mallorca, semn că sunt șanse mari ca cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile să fie conștient, potrivit digisport.ro.

„Există speranță că situația se va îmbunătăți. Eu sunt foarte apropiat de Michael și familia sa, poate chiar mai apropiat decât dacă accidentul nu s-ar fi petrecut”, a declarat Jean Todt, fostul șef al lui Schumacher de la Ferrari, în L’Equipe.

La finalul lunii decembrie, marele campion german fusese transportat cu elicopterul în insula Mallorca, acolo unde, potrivit revistei Bunte, și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani, alături de familie.

În orice caz, starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister. Acesta s-a accidentat grav la schi, în finalul anului 2013, suferind un traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. El a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat la un spital din Lausanne, în 2014. În același an, Schumacher a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Elveția.

Urmăriți B1TV.ro și pe