Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Fără de lege şi fără de creier: Iată-l pe noul EXPONENT al "suveranilor" care circulă FĂRĂ PERMIS! (VIDEO HALUCINANT)

Fără de lege şi fără de creier: Iată-l pe noul EXPONENT al "suveranilor" care circulă FĂRĂ PERMIS! (VIDEO HALUCINANT)

Un articol de: B1.ro - 23 Mar 2018, 11:22
Fără de lege şi fără de creier: Iată-l pe noul EXPONENT al "suveranilor" care circulă FĂRĂ PERMIS! (VIDEO HALUCINANT) Auto

Circulă fără de griji şi fără de permis, consideră că autoturismul nu trebuie înmatriculat, iar regulile de circulaţie pot fi opţionale. Afilierea la „Mişcarea Suverană” este noua găselniţă organizatorică a infractorilor din trafic, un fel de stat paralel al unor inconştienţi care-şi afişează tupeul pe şosele patriei.

Culmea e că are destul adepţi, în ciuda discursului halucinant. Iată o mostră de „suveran”, lăsat să umble liber după expertiza psihiatrică.

Chiar astăzi am fost la Medicina Legală, mi-au pus câteva întrebări şi au vătut şi dânşii că sunt perfect normal. Dar agenţii ăştia, criminalul mafiot din statul ăsta, care n-au nici act de înfiinţare... Şi nici statul român nu există... noi suntem o corporaţie.

Faptul că a fost descoperit în trafic fără permis, este absolut normal pentru „suveranul” nostru. În primul rând, pentru că maşina, neînmatriculată, este de fapt un „mobil motorizat cu propulsie mecanică”. În al doilea rând, pentru că el nu are nevoie de permis şi permisiunea cuiva să meargă cu „mobilul” pe drum.

Ce se va întâmpla când va fi chemat în instanţă să răspundă pentru faptele sale? Nimic mai simplu:

Persoana CNP va fi chemată în judecată. (…) Le dau cartea de identitate, aia e persoana CNP, nu eu. O să le duc persoana creată de ei să se judece cu ea!”

Urmăriţi aici, integral, halucinantul discurs. Şi nu uitaţi, el şi alţii ca el sunt lăsaţi liberi pe străzi şi, în mod cert, au şi drept de vot...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

CITEŞTE ŞI: "Rege" de Vrancea: Un bărbat circula cu numere de "SUVERAN" (VIDEO)

CITEŞTE ŞI: Mișcarea așa-numiților ”suverani” ia amploare: Un afacerist din Brașov a fost implicat într-un scandal de proporții (VIDEO)