Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Noua Dacia Sandero, testată în Marea Britanie. Primele concluzii: "Acum totul este un sentiment de calitate"

Noua Dacia Sandero, testată în Marea Britanie. Primele concluzii: "Acum totul este un sentiment de calitate"

Un articol de: George Lupu - 17 Dec 2020, 16:46
Noua Dacia Sandero, testată în Marea Britanie. Primele concluzii: "Acum totul este un sentiment de calitate" Auto

Noua Dacia Sandero a fost testată în premieră de către britanicii de la portalul AutoCar. Aceștia au dorit să afle care este raportul calitate-preț al noului model pe care mizează cei de la Dacia pentru piața europeană.

 

Ce impresie a lăsar noua Dacia Sandero celor de la AutoCar

 

Prima remarcă făcută  a vizat setul de schimbări aduse, britanicii ajungând la concluzia că:  “cea mai ieftină mașină din Marea Britanie pare brusc mult mai atrăgătoare”.

Farurile cu LED-uri, volanul reglabil dar și ecranul tactil, aflat la anumite niveluri de echipare ale autoturismului au fost plusurile pe care britanicii le-au remarcat imediat.

„S-ar putea să doriți să vă așezați un pic pentru acest lucru: noua Dacia Sandero are un volan reglabil. Există și faruri cu LED-uri, ba chiar și un ecran tactic la anumite niveluri de echipare. Bine, este ușor să fii nerespectuos în legătură cu aceste lucruri, dar ele servesc pentru a arăta cât de mult a schimbat Dacia noul Sandero. Este un contrast total între această versiune și precedenta”, a scris AutoCar.

Un alt aspect care i-a surprins în mod plăut pe britanici vizează interiorul noului model, designul interior fiind considerat o nouă bilă albă pentru Dacia Sandero.

„Dar vestea cea mare este creșterea uluitoare a calității din interior. Se pare că cineva chiar s-a implicat acum, în timp ce înainte era un aspect ieftin și obositor. Bineînțeles, nu există materiale din plastic moale, dar pânza căptușită care se află în jurul bordului ridică nivelul. Cine ar fi crezut vreodată că vom vorbi despre asta într-un Sandero? Și chiar și gurile de ventilație parcă au avut de-a face cu un stilist. Acum totul este un sentiment de calitate”, au mai scris cu uimire engelezii.

 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Dacia Sandero, în topul mașinilor cu preț scăzut

 

Potrivit AutoCar, noua Dacie Sandero poate ocupa primele locuri în clasamentul mașinilor cu preț mai scăzut, datorită îmbunătățirilor generoase:

„Există o îmbunatățire atât pe timp de noapte, cât și pe zi față de generația anterioară. O călătorie lungă nu mai este o perspectivă descurajantă”, au comentat jurnaliștii.

Dacia poate oferi o mașină ieftină, cu un raport calitate/preț mai bun decât oricine, dar acum îndrăznim să spunem că începe să ofere, de asemenea, un produs ce poate fi dezirabil, este concluzia britanicilor.

„Asta este ceea ce este atât de impresionant la noul Sandero. Știm cu toții că Dacia poate oferi o mașină ieftină, cu un raport calitate/preț mai bun decât oricine, dar acum îndrăznim să spunem că începe să ofere, de asemenea, un produs ce poate fi dezirabil, mai ales atunci când acesta are în continuare un preț avantajos. Sandero obișnuia să fie interesant doar pentru că avea un preț scăzut, acum însă este o mașină plăcută pentru că este cu adevărat o mașină bună”, au concluzionat cei de la AutoCar.

Piața auto cunoaște o scădere accentuată, din cauza crizei provocate de pandemia de Covid-19. Potrivit Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA), în România, vânzările de autovehicule au scăzut cu 28,7% în primele zece luni ale anului, comparativ cu intervalul similar din 2019.

Citeşte mai multe despre:   dacia sandero,   Marea Britanie,   piata auto