Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto O lege nouă ARUNCĂ ÎN AER piaţa imobiliară din România: Toate clădirile trebuie neapărat să fie DOTATE cu acest lucru!

O lege nouă ARUNCĂ ÎN AER piaţa imobiliară din România: Toate clădirile trebuie neapărat să fie DOTATE cu acest lucru!

Un articol de: B1.ro - 06 Mai 2018, 10:29
Auto

O directivă europeană aduce o noutate majoră pentru dezvoltatorii imobiliari din România. Astfel, începând cu anul 2025, constructorii de clădiri non-rezidenţiale vor fi obligaţi să le prevadă cu câte o staţie de încărcare a automobilelor electrice la fiecare cinci locuri de parcare aflate în interiorul clădirii.

Directiva propusă de Comisia Europeană prevedea în forma iniţială existenţa unei staţii de încărcare la fiecare zece locuri de parcare, dar după votul din Parlamentul European a apărut o modificare semnificativă, care prevede existenţa mai multor staţii de încărcare.

Chiar dacă directiva în sine va intra în vigoare mai repede, cerinţa privitoare la staţiile de încărcare este obligatorie doar de la 1 ianuarie 2025.

Parlamentul European a votat această directivă în 17 aprilie şi urmează acordul formal al Consiliului UE. După aceasta, directiva va intra în vigoare în a 20-a zi de la publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.


 

Citeşte mai multe despre:   piaţa imobiliară ,   masini electrice
 
 
 
Loading...