Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto (P) Noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere

(P) Noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere

Un articol de: - 24 Iun 2020, 11:08
(P) Noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere Auto

(P) Dupa cum suntem obisnuiti fiecare an aduce cu sine schimbari legislative chiar si in ceea ce priveste obtinerea permisului de conducere. In randurile care urmeaza, cei care doresc sa faca anul acesta scoala de soferi trebuie sa fie atenti la anumite aspecte si sa citeasca aceste cateva randuri cu informatii vitale despre schimbarile legislative dar si despre scoala de soferi.


 

Informatii privind schimbarile pentru obtinerea permisuluiKAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA


 

In primul rand, putem spune despre conditiile de examinare ca acestea s-au inasprit intrucat datorita antecedentelor de copiere, mita si multe alte neregului care au fost semnalate in trecut examenul teoretic este inregistrat video iar cel practic atat video cat si audio. Aceste inregistrari vor fi stocate astfel incat sa nu existe neclaritati ulterioare.

Inca din momentul in care va inscrieti la scoala de soferi va trebui sa studiati legislatia dar si informatiile care vin impreuna cu obtinerea permisului de conducere. Atunci cand o persoana este informata poate mult mai bine sa indeplineasca conditiile pentru a participa la examen. Chiar daca in prima instanta la scoala de soferi nu trebuie sa va prezentati decat cu buletinul si taxa de scolarizare, pe parcurs va trebui sa intocmiti si alte documente care sa fie pregatite din timp. La cazierul judiciar s-a eliminat taxa de timbru, asadar nu va mai trebui sa va deplasati la oficiul postal pentru a cumpara.

 

Anul acesta taxele pentru examen se pot plati si online ceea ce usureaza cu mult birocratia. Astfel nu veti mai sta ore intregi la coada pentru a plati taxa de examinare intrucat puteti plati direct prin Internet Banking sau virament bancar catre contul deschis de fiecare prefectura din tara. Pe langa aceste modalitati, viitorii soferi mai au la dispozitie si modalitatile clasice de plata. Atata timp cat au fost disponibile doar modalitatile clasice de plata viitorii soferi s-au confruntat cu numeroase probleme cum ar fi cozile infernale, ore in sir pierdute degeaba doar pentru a putea plati si au existat chiar sesizari serioase pentru aceste dezavantaje.

Recomandari finale pentru a obtine permisul in cele mai optime conditii


 

In momentul in care ati finalizat orele de la scoala de soferi trebuie deja sa aveti gata tot dosarul cu documente si sa aveti achitate toate taxele pentru a putea participa la examenul pentru permisul de conducere. Probele nu dureaza mult dar este timpul necesar pentru a demonstra ca meritati permisul de conducere. Datorita faptului ca in acest an conditiile au devenit mai drastice nu este recomandat sa incercati sa copiati sau sa utilizati tehnologia pentru a va asigura ca sunteti admis. Cel mai bine este sa va pregatiti din timp si sa urmati chestionare auto pentru ca numai asa veti putea sa obtineti un punctaj maxim la proba teoretica in mod corect si fara sa va confruntati cu probleme.

Scoala de soferi Driver For Life va pregateste nu numai pentru examenul pentru obtinerea permisului ci si pentru a deveni un sofer pentru toata viata. Pentru a va inscrie la aceasta scoala de soferi nu trebuie decat sa accesati site-ul https://scoaladesofericatb.ro/ unde veti gasi o multime de informatii utile si actualizate astfel incat sa fiti la curent cu ultimele noutati in materie de obtinere a permisului de conducere.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu