?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Panică printre toţi şoferii români, maşinile diesel sunt interzise oficial: În ce oraşe deja nu mai poţi circula!

Panică printre toţi şoferii români, maşinile diesel sunt interzise oficial: În ce oraşe deja nu mai poţi circula!

Un articol de: B1.ro - 09 Feb 2019, 09:37
Foto: Elzbieta Bienkowska (sursă foto: hepta.ro) Auto

Comisarul european pentru piaţă internă şi industrie, Elzbieta Bienkowska, consideră că, în câţiva ani, mașinile diesel nu vor fi văzute pe străzi.

REPEDE CLICK AICI: ACUM S-A AFLAT DE CE ÎL IUBESC FEMEILE PE BORCEA! POZELE CU NEVESTELE ÎN PIELEA GOALĂ CARE DAU ASALTUL FINAL! (FOTO NECENZURAT)

”S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred că în câţiva ani acestea vor dispărea complet. Este o tehnologie care aparţine trecutului. Oamenii au realizat că nu vom avea niciodată maşini diesel complet curate, fără emisii de oxid de azot”, a declarat Elzbieta Bienkowska.

Comisarul mai susține că țări precum România, Polonia și Slovacia ar trebui să crească numărul recall-urilor auto la mașinile care au emisii extrem de mari de NOx.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI DIN TIMPUL PRIMII NOPȚI DE AMOR A ANTONIEI! CU CINE A FĂCUT-O PRIMA DATĂ! (FOTO NECENZURAT)

Câteva mari oraşe europene au anunţat deja interzicerea circulaţiei autovehiculelor pe motorină. Astfel, Roma a anunţat deja că introduce o regulă de interzicere a circulației acestor mașini din 2024, iar în anul următor se va aplica o măsură similară şi în Madrid şi Atena.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

 
 
 
Loading...