Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Planul secret al Tesla Motors: Elon Musk vizează revoluţionarea transportului public

Planul secret al Tesla Motors: Elon Musk vizează revoluţionarea transportului public

Un articol de: - 13 Iul 2016, 13:30
Planul secret al Tesla Motors: Elon Musk vizează revoluţionarea transportului public Auto

După ce propunerea pentru achiziția lui SolarCity Corp. a fost intens discutată și criticată, președintele și CEO-ul Tesla Motors Inc., Elon Musk, un nou "masterplan top secret" pe Twitter.

Adam Jones, care analizează producătorul auto electric pentru Morgan Stanley, a trimis o notificare clienților marți în care speculează pe marginea planului lui Elon Musk. El consideră că acest masterplan ar putea reprezenta un sistem care e mai similar pentru transportul public decât pentru modelul actual al companiei privind mașinile.

"Credem că piesa care lipsește ar putea fi servicii de mobilitate la cerere care să complementeze abilitățile Tesla în producerea de vehicule electrice și autonome" a spus Adam Jones conform financialpost.com. De altfel, analistul suștine că vânzarea de mașini către persoanele individuale nu poate rămâne un model de afaceri veșnic pentru companie "Industria auto este la începutul unui proces de metamorfoză de la model deținerii individuale la modelul utilității transportului public".

Tesla ar putea avea un start lansat în pătrunderea pe o piața în evoluție și expunerea sa scăzută la sisteme legale și avantajul din cercetările auto îi oferă o fundație solidă pentru a se adapta acestor schimbări.

Când Jones a deschis acest subiect cu Elon Musk în noiembrie, președintele companiei a râs și a afirmat că "este o întrebare chiar deșteaptă".

Citeşte mai multe despre:   auto