Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Plăţile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se închid ghișeele la Direcțiile de Regim Permise și Înmatriculare

Plăţile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se închid ghișeele la Direcțiile de Regim Permise și Înmatriculare

Un articol de: Raluca Tindeche - 24 Sep 2020, 19:10
Plăţile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se închid ghișeele la Direcțiile de Regim Permise și Înmatriculare Auto

Plata pentru contravaloarea permiselor de conducere poate fi făcută online, începând de joi, prin Ghişeul.ro, a informat Autoritatea pentru Digitalizarea României. 

Ghișeele vor mai fi deschise doar până la finalul acestei luni. 

„De la crearea Autorităţii pentru Digitalizarea României, peste 50 de noi tipuri de servicii publice au fost integrate în platforma www.ghiseul.ro, fiind accesibile la un click distanţă. Astăzi, am făcut încă un pas către interoperabilitatea instituţiilor publice. Dar, eforturile echipei ADR pot fi încununate de succes doar dacă acţionăm împreună. Vă îndemn să fiţi responsabili şi să folosiţi aceste mijloace online de plată. Vă protejaţi de riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19 şi economisiţi timp preţios. Interconectând instituţiile publice, digitalizăm România şi transformăm cozile în click-uri”, a afirmat vicepreşedintele ADR, Octavian Oprea. 

Plata la ghișee mai este permisă până la data de 30.09.2020. După această dată, plățile nu vor mai putea fi efectuate, în numerar, la ghișee, conform Protv.

Contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare, taxele de păstrare combinație cu număr de înmatriculare sau tarif atribuire număr preferential, modalitățile de plată nu se modifică și pot fi plătite la ghișeele serviciilor publice comunitare.

Documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea. Pe www.ghiseul.ro pot fi achitate în prezent peste 300 de tipuri de plăţi. 

Citeşte mai multe despre:   permise,   ghisee,   plata,   online