Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Plăţile pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi autorizaţia de circulaţie pot fi făcute online

Plăţile pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi autorizaţia de circulaţie pot fi făcute online

Un articol de: Raluca Tindeche - 09 Dec 2020, 12:21
Plăţile pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi autorizaţia de circulaţie pot fi făcute online Auto

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) lansează un nou serviciu online pentru facilitarea plăţilor. Contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie se vor face online. 

''Servicii de plată electronice prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, mai sigure și mai facile în beneficiul cetățenilor, solicitanți ai serviciilor publice regim premise și înmatriculări.

Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar. Foarte important - pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este necesară !

Avantajele serviciului de plăți online: disponibilitate 24/24, sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi, procesare si validare rapidă, verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu, eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată, eliminarea comisioanelor la tranzacții.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV''., se arată în comunicatul transmis de DRPCIV

Citeşte mai multe despre:   DRPCIV,   permis de conducere