Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Primarul orașului Nădlac: Drumul Csanadpalota - Nădlac a fost finalizat. Se circulă până la până la graniță

Primarul orașului Nădlac: Drumul Csanadpalota - Nădlac a fost finalizat. Se circulă până la până la graniță

Un articol de: - 29 Aug 2015, 17:44
Primarul orașului Nădlac: Drumul Csanadpalota - Nădlac a fost finalizat. Se circulă până la până la graniță Foto: aradreporter.ro Auto

Vasile Ciceac, primarul orașului Nădlac, a anunțat sâmbătă că drumul dintre orașele Csanadpalota și Nădlac este deschis circulației până la graniță.

"Pe lângă asfaltarea drumului, s-au realizat și rigole pluviale iar în porțiunea de drum ce străbate orașul Nădlac (str. Vasile Lucaciu — n.r.) s-au realizat și trotuare pe ambele părți. Lucrarea este gata la ora actuală, mai sunt unele retușări de finalizat la unele rigole și porțiuni de acces. Pe drumul care leagă Nădlacul de orașul Csanadpalota din Ungaria se poarte circula de ambele părți până la linia de frontieră, urmând ca în viitor să fie deschis aici și un punct de frontieră, care să funcționeze cel puțin temporar, poate chiar mai devreme decât intrarea României în spațiul Schengen", a declarat Ciceac.

Edilul susține că drumul va facilita realizarea unei mult mai bune legături între cetățenii celor două țări, în general, și între cetățenii din localitățile de pe granița comună, în special, notează Agerpres.

Deși nu este deschis traficului transfrontalier, drumul are o utilitate practică și acum pentru că facilitează circulația agricultorilor care au terenuri cultivate în respectiva zonă și transportul producției de pe câmp.

Proiectul a costat 5,6 milioane de euro, dintre care 1,2 milioane de euro au fost achitate de partea română, iar modernizare a durat 18 luni.

Citeşte mai multe despre:   granita