Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Restricții în trafic pentru meciul România - Ungaria: Ordinea de pe stadion va fi asigurată de 1.000 de jandarmi

Restricții în trafic pentru meciul România - Ungaria: Ordinea de pe stadion va fi asigurată de 1.000 de jandarmi

Un articol de: B1 TV - 06 Sep 2013, 08:13
Restricții în trafic pentru meciul România - Ungaria: Ordinea de pe stadion va fi asigurată de 1.000 de jandarmi Auto
Suporterii maghiari au intrat deja în ţară pentru meciul dintre România şi Ungaria care va avea loc în această seară pe stadionul Naţional Arena. Pentru că sunt aşteptate aproximativ 50.000 de persoane, ordinea va fi asigurată de 1.000 de jandarmi iar traficul va fi restricţionat începând cu ora 15.00. 

Aceasta este cea de-a şaptea confruntare pe care tricolorii o vor avea în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia- 2014.

Aproximativ 3.500 de suporteri maghiari au intrat în ţară şi deja au fost vândute 20.000 de bilete numai pe internet, aşa că autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să evite zona din jurul Stadionului Naţional Arena.

Încă de la ora 15:00 traficul va fi restricţionat gradual până când spectatorii vor elibera bulevardele din jurul stadionului. Principalele străzi pe care şoferii vor trebui să le ocolească sunt: Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, Vatra Luminoasă, între Şos. Mihai Bravu şi str. Pierre de Coubertin, iar pe strada Pierre de Coubertin, între Şos. Iancului şi Rondul de la intrarea în stadion.

Pentru fiecare dintre aceste bulevarde accesul este restricţionat şi pe străzile care le intersectează.

Cei care doresc să intre cu maşinile în incinda stadionului, o pot face prin intrările dinspre bd. Basarabia şi str. Maior Coravu. Bucureştenii care se văd nevoiţi să traverseze zona stadionului au de ales între rutele ocolitoare: Şos. Mihai Bravu - Şoş. Iancului şi Şos. Pantelimon sau Bld. Unirii - Bld. Basarabia - Bld Chişinău şi Şos. Pantelimon.