Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Român din Germania care lucrează cu refugiații: „Fac scandal, sunt leneși, nu vor să învețe limba germană, dar toți au smartphone-uri și ajutor social din partea nemților”

Român din Germania care lucrează cu refugiații: „Fac scandal, sunt leneși, nu vor să învețe limba germană, dar toți au smartphone-uri și ajutor social din partea nemților”

Un articol de: - 14 Sep 2015, 16:12
Român din Germania care lucrează cu refugiații: „Fac scandal, sunt leneși, nu vor să învețe limba germană, dar toți au smartphone-uri și ajutor social din partea nemților” Auto

Un român care lucrează în Germania la o firmă de catering a fost distribuit de angajatorul său să trimită mâncare refugiaților care se află în taberele special amenajate pentru ei.

Conaționalul nostru nu are deloc cuvinte de laudă la adresa imigranților din Orientul Mijlociu și Africa. Acesta ăi caracterizează ca fiind aroganți, sfidători, rău intenționați și așteaptă să fie tratați regește.

„Am și eu o părere, din moment ce lucrez zilnic cu ei și am contact cu ei. Ce voi spune acum este adevărul. Lucrez ca șofer la o firma de catering, Noi le livrăm mâncare și pachete zilnic refugiaților. Printre ei se regăsesc sirieni, afgani, albanezi și bosniaci. Ultimii doi nici nu știu ce caută printre imigranți.

La ora 12.00 se dă de mâncare. La ora aia, mulți dintre ei abia s-au trezit. Pe lânga asta, fumează, fac scandal și când e vorba de ajutat, se strâmbă. De asemenea, mulți vin să ceară porții duble de mâncare, negândindu-se că trebuie să ajungă la toată lumea, iar dacă îi refuzi se uită foarte urât la tine. Toți au smartphone-uri și internet”, povestește românul pentru Nașul tv.

Totodată , acesta mai spune că imigranții primesc și un ajutor social în valoare de până la 400 de euro lunar din partea Germaniei, precum și alte facilități, cum ar fi învățarea limbii germane gratuit, cursuri de care nu sunt prea preocupații imigranții musulmani.

“Primesc lunar o sumă frumușică de bani, între 250 și 400 de euro de persoană de la statul german. Primesc cursuri zilnice de limba germană, dar nu vor să învețe. Într-adevăr, printre ei sunt și oameni care au bunul simț, dar prea puțini. Acesta este adevărul despre acești oameni”, spune șoferul român care muncește în Germania.

 

Citeşte mai multe despre:   român,   imigranti,   Germania,   refugiati