Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Schimbare ȘOC în noul Cod Rutier: DE AZI SE RIDICĂ TOATE MAȘINILE! Cum te poți apăra

Schimbare ȘOC în noul Cod Rutier: DE AZI SE RIDICĂ TOATE MAȘINILE! Cum te poți apăra

Un articol de: B1.ro - 11 Sep 2019, 08:22
Auto

Românii din Italia au avut, recent, parte de șocul vieții! Mulți dintre aceștia s-au trezit cu maşinile ridicate sau cu amenzi usturătoare după ce Codul Rutier in Peninsulă a fost modificat, iar schimbările au intrat în vigoare.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Noua legislație prevede că persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile le este interzis să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate, scrie libertatea.ro.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Ambasada României din Italia a venit cu o serie de clarificări privind noile prevederi legislație și cum îi pot afecta acestea pe români.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

„Pentru nerespectarea dispozițiilor, amenzile administrative prevăzute de noul cadru normativ sunt între 712 euro și 2.848 euro. În astfel de situații, organul constatator transmite certificatul de înmatriculare către Autoritatea Rutieră italiană competentă teritorial, dispune încetarea imediată a circulației vehiculului, transportul și depozitarea acestuia într-un loc care nu face obiectul accesului public. În cazul în care, în termen de o sută optzeci de zile, ce curge de la data nerespectării dispozițiilor, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu se solicită eliberarea unui document de transfer pentru a-l conduce peste frontieră, se aplică sancțiunea administrativă accesorie de confiscare a vehiculului, în temeiul art. 213 din Codul Rutier italian”, a transmis Ambasada României.

Citeşte mai multe despre:   Italia,   Codul rutier
 
 
 
Loading...