Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Schimbare BOMBĂ în noul cod rutier: De azi se ridică toate mașinile! Cum te poți apăra

Schimbare BOMBĂ în noul cod rutier: De azi se ridică toate mașinile! Cum te poți apăra

Un articol de: B1.ro - 13 Mar 2019, 07:53
Auto

Noul Cod Rutier italian le interzice persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate, potrivit evz.ro.
ULUITOR! IMAGINI BOMBĂ CU AVEREA SECRETĂ A STELEI POPESCU! FIICA VITREGĂ ȘI-A FĂCUT CRUCE CÂND A AFLAT! E UIMITOR (GALERIE FOTO)
Acestea fiind spuse, mai mulți români stabiliți în Italia s-au trezit cu mașinile ridicate sau amenzi usturătoare după ce s-a modificat Codul Rutier. Noua legislație le interzice persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate, scrie Libertatea.
DOAMNE, CE TRAGEDIE! OANA ROMAN A FOST GĂSITĂ ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE! DIN PĂCATE A FOST PREA TÂRZIU! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)
„Pentru nerespectarea dispozițiilor, amenzile administrative prevăzute de noul cadru normativ sunt între 712 euro și 2.848 euro. În astfel de situații, organul constatator transmite certificatul de înmatriculare către Autoritatea Rutieră italiană („Ufficio della motorizzazione civile”) competentă teritorial, dispune încetarea imediată a circulației vehiculului, transportul și depozitarea acestuia într-un loc care nu face obiectul accesului public. În cazul în care, în termen de o sută optzeci de zile, ce curge de la data nerespectării dispozițiilor, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu se solicită eliberarea unui document de transfer („foglio di via”) pentru a-l conduce peste frontieră, se aplică sancțiunea administrativă accesorie de confiscare a vehiculului, în temeiul art. 213 din Codul Rutier italian („Codice della Strada”)”, explică Ambasada României.
TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT ÎN LUNA DE MIERE! VEZI REPEDE CINE E MIREASA CELEBRĂ! DOAMNE, CE DRAMĂ

 
 
 
Loading...