Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Schimbare șoc în noul Cod rutier: De azi se ridică toate mașinile! Cum te poți apăra

Schimbare șoc în noul Cod rutier: De azi se ridică toate mașinile! Cum te poți apăra

Un articol de: B1.ro - 14 Aug 2019, 07:29
Foto: Politia Romana / Facebook Auto

Mai mulţi români stabiliţi în Italia au avut parte o surpriză neplăcută, după modificarea Codului Rutier din Peninsulă. Aceștia s-au trezit cu maşinile ridicate sau cu amenzi usturătoare după ce noua legislație a intrat în vigoare.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE(IMAGINI DE INFARCT)

Noul Cod Rutier prevede că persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile le este interzis să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate, informează libertatea.ro.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

Pentru a explica modificările Codului Rutier italian, în ceea ce privește circulația vehiculelor înmatriculate în străinătate, Ambasada României din Italia a publicat pe Facebook o serie de clarificări privind noua legislație și cum îi poate afecta aceasta pe români.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPTAVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

„Pentru nerespectarea dispozițiilor, amenzile administrative prevăzute de noul cadru normativ sunt între 712 euro și 2.848 euro. În astfel de situații, organul constatator transmite certificatul de înmatriculare către Autoritatea Rutieră italiană competentă teritorial, dispune încetarea imediată a circulației vehiculului, transportul și depozitarea acestuia într-un loc care nu face obiectul accesului public. În cazul în care, în termen de o sută optzeci de zile, ce curge de la data nerespectării dispozițiilor, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu se solicită eliberarea unui document de transfer pentru a-l conduce peste frontieră, se aplică sancțiunea administrativă accesorie de confiscare a vehiculului, în temeiul art. 213 din Codul Rutier italian”, a transmis Ambasada României.

 
 
 
Loading...