Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Șmecher cu bolid de lux, parcat pe trecerea de pietoni: "Fă, cobor la tine și-ți f*t una! N-ai loc de mine?" (FOTO)

Șmecher cu bolid de lux, parcat pe trecerea de pietoni: "Fă, cobor la tine și-ți f*t una! N-ai loc de mine?" (FOTO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 14:33
Șmecher cu bolid de lux, parcat pe trecerea de pietoni: "Fă, cobor la tine și-ți f*t una! N-ai loc de mine?" (FOTO) Auto

Bizonii își fac de cap în traficul bucureștean. Oprit pe trecerea de pietoni, un “jmecher” cu Volkswagen sare să o bată pe o tânără care i-a atras atenția că parcarea sa nu este regulamentară și îi încurcă pe pietoni.

"Fă, cobor la tine și-ți fut una!"

Irina Zamfi povestește pe Facebook că, în zona Romană, mai exact la ASE, un șofer a oprit pe trecerea de pietoni, iar ea, încercând să-i vorbească despre Codul Rutier s-a ales cu o rafală de înjurături.

"Sunteți pe trecerea de pietoni"/"Așa, și?"/"Codul Rutier vă interzice"/"Și n-ai loc de mine sau ce"/"Eu cred că încălcați legea"/"Fă, cobor la tine și-ți f*t una!"

“Eu scot telefonul, îi fac o poză. Vedeți cum e coborât lângă mașină, venind hotărât să-mi "f*tă una". "Sigur, vă rog!". Eram cu telefonul la ureche, formam numărul poliției. Se urcă în mașină, trăgând o ultimă înjurătura, mai complexă, cu morți și același f*tai”, scrie bucureșteanca în postarea sa.

“Dacă e ceva ce mă enervează absolut cel mai tare la șoferii nesimțiți este "și n-ai loc de mine?" și "dar toți fac asta!". B 169 WTX, o să mă pomenești în curând”, adaugă ea.

Citeşte mai multe despre:   Volkswagen