Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Sute de mașini de lux, abandonate pe străzile din Emiratele Arabe Unite. Cum îți poți lua Ferrari pe bani puțini (FOTO)

Sute de mașini de lux, abandonate pe străzile din Emiratele Arabe Unite. Cum îți poți lua Ferrari pe bani puțini (FOTO)

Un articol de: - 02 Iul 2012, 15:33
Sute de mașini de lux, abandonate pe străzile din Emiratele Arabe Unite. Cum îți poți lua Ferrari pe bani puțini (FOTO) Foto: Prosport.ro Galerie foto (3) Auto

Pe străzile marilor orașe din Emiratele Arabe Unite zac abandonate sute de mașini de lux funcționale. Ciudatul peisaj este rezultatul problemelor financiare ale posesorilor automobilelor, care fie nu își mai permit să achite ratele la bănci fie nu le mai pot întreține, scrie Prosport.ro.

Mașini de sute de mii de euro stau acum în soarele puternic din Emirate, acoperite de nisip. Cei mai mulți dintre acești bolizi aparțin străinilor, care au ajuns în situația de a nu mai putea achita ratele. Prin urmare au decis să le abandoneze și să fugă din țară, având în vedere că în țările arabe neplata datoriilor este o infracțiune foarte gravă.De acest fenomen au profitat europenii. Mai exact, autoritățile arabe au organizat licitații, iar o mare parte a mașinilor de lux au ajuns în Europa, după ce au fost cumpărate pe prețuri de nimic. Ucrainienii sunt unii dintre cei care au cumpărat automobile de lux din Emirate și le-au vândut apoi la un preț apropiat de valoarea lor.
Citeşte mai multe despre:   Emiratele Arabe Unite