Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Tesla a lansat, azi-noapte, Model S Plaid+. Maşina, mai puternică decât un avion, e desprinsă parcă din filmele SF!

Tesla a lansat, azi-noapte, Model S Plaid+. Maşina, mai puternică decât un avion, e desprinsă parcă din filmele SF!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Ian 2021, 15:37
Tesla a lansat, azi-noapte, Model S Plaid+. Maşina, mai puternică decât un avion, e desprinsă parcă din filmele SF! Galerie foto (2) Auto

Elon Musk a lansat un nou model de Tesla menit să ne aducă mai aproape de viitorul închipuit în filmele SF. Maşina de vis se numeşte Tesla Model S Plaid+, este, de fapt, un facelift al sedanului Model S, dar cu performanţe tehnice superioare.

 

Tesla Model S Plaid+ poate depăşi un avion

 

Noul bolid electric lansat de compania lui Elon Musk poate face de ruşine şi un avion. Model S Plaid+ oferă peste 1.100 de cai putere și o autonomie maximă de 840 de kilometri. Această maşină beneficiază de trei motoare electrice, fiind disponibilă în două versiuni: Plaid (1020 CP) și Plaid+ (peste 1100 CP). 

Tesla Model S Plaid+ îţi dă capul pe spate imediat ce ai apăsat pe acceleraţie, pentru că ajunge la 100 km/h în doar 2.1 secunde. Viteza maximă este de 322 km/h.  Autonomia maximă anunțată de constructor este de 628 de kilometri pentru Plaid și peste 840 de kilometri pentru Plaid+. 

 

 

Cât costă noul bolid al lui Elon Musk?

 Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Tesla Model S Plaid+ nu e pentru orice buzunar, asta e clar. Prețurile pornesc de la 75.000 de euro pentru versiunea Long Range, ajung la 100.000 de euro pentru Plaid, în timp ce Plaid+ costă 120.000 de euro.

 

Iată preţurile pentru fiecare versiune în parte:

 

  1. Standard Model S – “Costă 79.990 de dolari și aduce o autonomie de 663 de kilometri;
  2. Model S Plaid – Poate ajunge de la 0 la 100 km/h în sub 2 secunde și costă 119.000 de dolari;
  3. Model S Plaid+ – Cu o autonomie de până la 840 km, prețul său începe de la 139.000 de dolari;
     
Citeşte mai multe despre:   Tesla,   Elon Musk