Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Un gigant AUTO a luat măsuri radicale: Zeci de mii de şoferi sunt vizaţi

Un gigant AUTO a luat măsuri radicale: Zeci de mii de şoferi sunt vizaţi

Un articol de: - 31 Mar 2018, 20:15
Un gigant AUTO a luat măsuri radicale: Zeci de mii de şoferi sunt vizaţi Auto

Gigantul Tesla a rechemat cel puţin 123 de mii de maşini Model S fabricate până în aprilie 2016, pentru înlocuirea unor şuruburi ale servodirecţiei.

Motivul acestei decizii o reprezintă faptul că s-a observat „corodarea excesivă a şuruburilor, chiar dacă doar în regiunile cu vreme deosebit de rece, în special acolo unde sunt utilizate frecvent săruri de calciu şi de magneziu pentru drumuri”.

Compania a specificat că problema descoperită nu a provocat nici un accident sau rănire şi este prezentă doar la automobilul Model S, nu şi la SUV-ul Model X sau la automobiul Model 3.

Tesla intenţionează să înlocuiască, la nivel mondial, şuruburile folosite la servodirecţia primelor automobile Model S, indiferent de climă, pentru a lua în considerare posibilitatea că vehiculele ar putea fi folosite ulterior într-un mediu intens coroziv”, a explicat într-un email producătorul de vehicule electrice. 

Acţiunile Tesla au avut probleme în această lună, analiştii şi investitorii punând sub semnul întrebării capacitatea companiei de a produce în serie noul sedan Model 3.  
  

Citeşte mai multe despre:   Tesla