Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Două dintre cele mai populare modele de maşini s-au făcut ZOB la celebrele teste de siguranţă EuroNCAP (VIDEO)

Două dintre cele mai populare modele de maşini s-au făcut ZOB la celebrele teste de siguranţă EuroNCAP (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 14:33
Două dintre cele mai populare modele de maşini s-au făcut ZOB la celebrele teste de siguranţă EuroNCAP (VIDEO) Auto

Cele mai noi rezultate ale celebrelor teste de siguranţă EuroNCAP au venit cu rezultate dezamămăgitoare pentru două dintre cele mai populare modele de maşini.
Fiat Panda nu a primit nici măcar o stea după ce a fost testat, în timp ce SUV-ul Jeep Wrangler a primit o singură stea. Cele două modele sunt produse de același grup auto, Fiat-Chrysler. 

Organizația a testat nouă mașini, iar șapte dintre ele au primit cinci stele, anunţă hotnews.ro. 

REPEDE CLICK AICI: MARIANA MOCULESCU A COMIS-O DIN NOU! COMPLET DEZBRĂCATĂ, A FOST POZATĂ CÂND...

Testele EuroNCAP arată că Fiat Panda a fost depășit de toți rivalii din clasa mini și că nu are alte sisteme de asistență pentru șofer în afară de alarma care îți indică faptul că ai uitat să-ți pui centura. Această performanță negativă mai fusese ”reușită” de Fiat Punto, în 2017.

Două dintre cele mai populare modele de maşini s-au făcut ZOB la celebrele teste de siguranţă EuroNCAP (II)

Panda a ieșit foarte rău la testele pentru saiguranța copiilor, cu doar 16% din punctajul maxim, iar la siguranța adulților ponderea a fost de doar 47%. Lipsa sistemelor de asistență a făcut ca Panda să primească doar 7% la categoria Safety Assist.

În ceea ce priveşte SUV-ul Jeep Wrangler, la Safety Assist Wrangler a primit doar 32% din puncte, iar la siguranța pasagerilor adulți și a pietonilor, aproximativ 50%.

Două dintre cele mai populare modele de maşini s-au făcut ZOB la celebrele teste de siguranţă EuroNCAP (I)Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 
Spre comparație, Volvo V60 a primit punctaj de 96% la siguranța ocupanților adulți și 86% la siguranța copiilor.

Alte șapte modele testate au primit cinci stele: Hyundai Santa Fe, BMW X5, Audi Q3, Jaguar i-PACE, Peugeot 508, Volvo V60 și Volvo S60. 

Citeşte mai multe despre:   EuroNCAP,   Fiat Panda,   Jeep Wrangler