Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Titi Aur: Șoferi, NU mai cumpărați așa ceva! Este o metodă de a te SINUCIDE

Titi Aur: Șoferi, NU mai cumpărați așa ceva! Este o metodă de a te SINUCIDE

Un articol de: - 16 Mai 2018, 17:34
Auto

Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri, atrage atenția asupra unor greșeli pe care șoferii le fac frecvent și care i-ar putea costa viața.

De asemenea, Titi Aur îi avertizează pe părinţii care-şi expun copiii la pericole ce le pot fi fatale. 

„Prima problemă pe care o aduc în atenţie este cea a tinerilor cărora părinţii le cumpără maşini puternice sau foarte puternice. Părinţii dau zeci de mii de euro pe maşina copilului dar nu dau 200 de euro pentru a-i pregăti pentru a o putea conduce corespunzător. Iar când se întâmplă nenorocirea îşi smulg părul din cap...”, a declarat Titi Aur pentru DC News.

„Cea de-a doua problemă este legată de cei care au copii mici. Când văd copiii liberi în maşină... tata, mama, au centura, iar copilul este liber în spate. Probabil că merg pe modelul „nu contează, facem altul”, pentru că nu înţeleg cum fac asta. Adică tu te legi în centură, dar copilul îl laşi liber. Înseamnă că îţi pui centura doar pentru a nu lua amendă.

Cât priveşte dispozitivele vândute în intersecţii, la semafor, care se fixează în sistemul de prindere a centurii pentru a păcăli senzorii autoturismului, le spun celor care cumpără astfel de sisteme că sunt şi alte metode de a te sinucide. Când îţi pui acel sistem, maşina crede că tu ai centura, în cazul unui accident pleacă air-bag-ul, şi-ţi rupe gâtul, pentru că, în lipsa centurii, corpul se duce în faţă, este lovit de air-bag, iar lovitura poate fi fatală. Tu dai 5-10 lei pe acel sistem crezând că ai păcălit pe cineva, dar nu faci decât să te păcăleşti pe tine", a declarat Titi Aur pentru sursa citată.

Citeşte mai multe despre:   Titi Aur
 
 
 
Loading...