Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Top 10 lucruri pe care trebuie să le ştii pentru uleiul de maşină

Top 10 lucruri pe care trebuie să le ştii pentru uleiul de maşină

Un articol de: - 07 Mar 2018, 16:29
Sursa foto: https://pixabay.com Auto

Uleiul de motor este o componentă necesară şi importantă a maşinii, deoarece asigură lubrifierea pieselor  de contact. Printre gamă largă de uleiuri de motor pe care le poţi găsi pe piaţă, se remarcă uleiul de motor Valvoline, care îndeplineşte cele mai înalte standarde mondiale. Tehnologia de producţie a acestui tip de ulei de maşină, a fost testată ani de zile şi a fost perfecţionată. Poti găsi ulei Valvoline la preț avantajos in special dacă alegi să cumperi acest produs dintr-un magazin specializat online!

Ce ar trebui să ştii despre uleiul de maşină

1. Uleiul de motor Valvoline este proiectat pentru a îmbunătăţi motorul şi pentru a proteja  împotriva uzurii, a sedimentelor inutile şi a temperaturii. Uleiurile Valvoline pot fi fabricate pe baze sintetice, folosind loţiuni premium care ajută la menţinerea proprietăţilor benefice ale uleiului chiar şi în condiţii extreme. Datorită dezvoltării inovatoare şi a multor ani de experienţă a producătorului, acest ulei rămâne favorit.

2.  Uleiul pentru maşina Valvoline îndeplineşte toate standardele europene. Acest ulei Valvoline este destinat următoarelor tipuri de vehicule: autovehiculele cu motoare pe benzină şi diesel, pentru motoarele care funcţionează pe gaz lichefiat,  pentru toate automobilele şi maşinile sportive, pentru camioane mici, cum ar fi furgonetele.

3. Un alt avantaj al  uleiului pentru motor Valvoline este faptul că are  cea mai bună vâscozitate pe diferite linii, ceea ce duce la îmbunătăţirea lubrifierii pieselor şi la reducerea consumului. De exemplu, vâscozitatea uleiului Valvoline Synpower 5W30 este puţin mai mică decât a altui tip de ulei, iar debitul corespunzător este mai mare.

4. De asemenea, acest ulei de calitate asigură buna interacţiune şi fiabilitatea motorului. Datorită aditivilor premium, acest produs asigura curăţenia motorului şi împiedica apariţia deşeurilor inutile, cum ar fi depozitele de carbon, depozitele de reziduuri şi depozitele de pe părţile motorului. Acest lucru îţi permite să utilizezi vehiculul la maxim.

5. Aditivii oferă, de asemenea, un start bun, chiar şi la temperaturi foarte scăzute, asigurând o conducere uşoară chiar şi la viteze mari. Rezistenţa excelentă la oxidare şi rezistenţa ridicată la căldură, asigura lubrifierea optimă a pieselor chiar şi în condiţii extreme. Un film dens de ulei înconjoară în mod ideal fiecare detaliu al motorului, îmbunătăţind protecţia acestuia şi asigurând astfel durabilitatea motorului. Datorită debitului de ulei accelerat la pornire, este asigurată o protecţie excelentă împotriva temperaturilor scăzute.

Vâscozitatea excelentă şi evaporarea redusă, asigura un interval mare între schimburile de ulei.

Uleiul Valvoline, este de asemenea, potrivit pentru vehicule cu un interval extins de schimbare a uleiului.

 6. Uleiul de motor Valvoline este de mai multe feluri. Dintre acestea se remarcă şi produsul sintetic extra-clasic, folosit la motoarele pentru autoturisme. Datorită respectării tuturor standardelor necesare în producerea acestui tip de ulei Valvoline, intervalele de schimbare a uleiului din motor, sunt cât mai lungi posibile. Din acest motiv, popularitatea produsului în rândul consumatorilor este în creştere.

7. Uleiul de motor Valvoline sintetic extra-clasic este potrivit atât pentru motoare pe benzină, cât şi pentru motoare diesel. Este ideal nu numai pentru autoturisme, ci şi pentru microbuze, camionete şi camioane mici, pentru cele mai noi maşini cu turbocompresor şi catalizator. Are toate proprietăţile necesare pentru a proteja motorul. Datorită componentelor care alcătuiesc lubrifiantul, formarea depunerilor de carbon este redusă semnificativ.

8. În plus, folosind ulei Valvoline, uzura motorului este redusă. De asemenea, produsul are o rezistenţă ridicată la temperaturi ridicate, ceea ce caracterizează indicele sau constant de vâscozitate. Prin urmare, lichidul nu se va subţia la temperaturi ridicate de vară.

9. De asemenea, este foarte folositor în timpul iernilor aspre, acest criteriu fiind  un factor important în alegerea uleiului pentru motor.

10. În producţia de ulei Valvoline, se folosesc aditivi adiţionali care vor proteja motorul de distrugerea precoce. Datorită utilizării componentelor speciale care permit creşterea perioadei de schimbare a uleiului, aspectul lichidului va fi uşor gros, nu se va simţi nicio vibraţie, iar zgomotul nu va fi atât de vizibil.