Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Toyota recheamă în service circa 361.800 de maşini la nivel mondial, din cauza unor defecte apărute la racorduri

Toyota recheamă în service circa 361.800 de maşini la nivel mondial, din cauza unor defecte apărute la racorduri

Un articol de: - 12 Noi 2014, 15:08
Toyota recheamă în service circa 361.800 de maşini la nivel mondial, din cauza unor defecte apărute la racorduri Auto

Producătorul de automobile Toyota a anunţat că va rechema aproximativ 361.800 de maşini la nivel mondial, în special în Europa şi Japonia, pentru remedierea unor defecte apărute la racorduri, informează The Wall Street Journal.

Posibila apariţie a acestui defectuluila racorduri, care ar fi putut să apară pe parcursul transportului spre punctele de livrare, duce la pierderea controlului asupra maşinii de către şofer. Reprezentanţii Toyota au precizat că producătorul va schimba respectivele racorduri, dacă este nevoie.

În Europa, Toyota recheamă 120.000 de automobile sedan Camry produse între martie 2011 şi august 2014.  Aproximativ 60.000 de autovehicule vor fi rechemate în service și în Statele Unite din cauza aceleiaşi probleme. În timp ce în Japonia, campania de rechemări vizează aproape 200.000 de autovehicule, din cauza unor defecte la alimentarea cu combustibil şi la sistemul de închidere a centurii de siguranţă.

Citeşte mai multe despre:   Toyota,   Japonia,   Europa,   SUA