Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare (VIDEO)

Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 03 Iun 2017, 14:13
Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare (VIDEO) Foto: capital.ro Auto

Pentru a se bucura de relaxare şi aerul curat de munte, turiştii au trebuit să înfrunte mai întâi traficul infernal de pe DN1. În zona Comarnic, maşinile au înaintat, sâmbătă, pe anumite porţiuni în ritm de melc, iar răbdarea celor aflaţi la volan a fost pusă la încercare, informează B1 TV. 

Până să ajungă să se distreze, șoferii au avut de înfruntat în trafic proba răbdării. Au mers zeci de minute bară la bară pe drumul național 1, spre Brașov.

Cea mai crunt de traversat a fost porțiunea dintre între Nistoreşti şi Comarnic.

Zeci de mii de turiști petrec minivacanță în stațiunile montane. Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare. 25.000 de polițiști se vor afla la datorie în minivacanţa de Rusalii și vor acționa cu 350 de radare.

Oamenii legii au și o serie de indicații pentru șoferi: să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire și să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față. Șoferii trebuie totodată să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Nu în ultimul rand, trebuie să doarmă suficient înainte de a pleca la drum.

Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare

Citeşte mai multe despre:   trafic,   DN 1,   aglomeratie,   munte,   vacanta