Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto TRAFIC RESTRICȚIONAT în Capitală, pe 31 decembrie și 1 ianuarie: Care sunt zonele vizate (FOTO)

TRAFIC RESTRICȚIONAT în Capitală, pe 31 decembrie și 1 ianuarie: Care sunt zonele vizate (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 28 Dec 2018, 11:45
Auto

Sfârșitul de an vine cu restricții de circulație pentru locuitorii Capitalei. Traficul rutier va fi restricționat de luni, 31 decembrie, de la ora 13.00, până marți, 1 ianuarie, la ora 6.00, pe bulevardele din zona Pieței Constituției, acolo unde va avea loc spectacolul "Revelionul 2018-2019", informează brigadarutiera.ro.

Astfel, traficul va fi restricționat pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia), dar și pe Bd. Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite.

Rute ocolitoare :

-Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;
-Calea 13 Septembrie – Str. Izvor– Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;
-Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;
-Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor.

„Brigada Rutieră Bucureşti recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să evite să se deplaseze în perimetrul de desfăşurare a evenimentului, să opteze pentru parcările din zona adiacentă şi să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni”, transmite sursa citată. 

De asemenea, șoferii sunt rugați să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi în trafic şi să urmeze recomandările acestora.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, mai transmit reprezentanții Brigăzii rutiere. 

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Foto: bpr.politiaromana.ro

Foto: 

Citeşte mai multe despre:   Bucuresti,   revelion
 
 
 
Loading...