Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Un automobil Civic Type R FK8 face cât un Lamborghini! Suma FABULOASĂ pe care a fost LICITATĂ mașina! Unde au ajuns banii (FOTO)

Un automobil Civic Type R FK8 face cât un Lamborghini! Suma FABULOASĂ pe care a fost LICITATĂ mașina! Unde au ajuns banii (FOTO)

Un articol de: - 16 Iun 2017, 11:34
Un automobil Civic Type R FK8 face cât un Lamborghini! Suma FABULOASĂ pe care a fost LICITATĂ mașina! Unde au ajuns banii (FOTO) Auto

Primul autovehicul Civic Type R a fost vândut cu un preț exorbitant. Cu acei banii îi puteai achiziționa un Lamborghini. În final, sumele obținute din vânzarea modelului Honda nu vor intra în contul unei persoane sau companii, ci vor fi donate în scop caritabil.

Compania japoneză Honda a decis ca primul Civic Type R, automobil care aparține undei noii generații, să fie scos la vânzare prin intermediul unei licitații on-line. Banii obținuți din încasări vor fi donați în scop caritabil.

Iubitorii de mașini au putut să liciteze pentru această mașină pe celebrul site international Bring a Trailer. Ea s-a terminat în cursul zilei de ieri, iar banii strânși vor ajunge Pediatric Brain Tumor Foundation.