Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Un beţiv a călătorit, DIN GREȘEALĂ, 500 de km cu Uber. Ce FACTURĂ are de plătit acum

Un beţiv a călătorit, DIN GREȘEALĂ, 500 de km cu Uber. Ce FACTURĂ are de plătit acum

Un articol de: - 02 Mar 2018, 11:11
Auto

E periculos să urci beat în taxi. Exemplu stă un american care în loc să introducă destinația la care voia să ajungă, a cerut să fie transportat la 500 de km distanță, în orașul său natal, scrie Sky News. S-a trezit când a vâzut nota de plată: 1.625 de dolari!

Kenny Bachman a ieșit în oraș cu prietenii, în Morgantown, West Virginia. După o noapte de băut, bărbatul a chemat un Uber să îl ducă înapoi acasă, în campus. Însă din greșeală, a introdus adresa din orașul său natal, din New Jersey, aflată la aproape 500 de kilometri distanță.

După ce s-a urcat în mașină, Bachman a adormit. Când s-a trezit, tânărul nu și-a amintit că își chemase un Uber și nu înțelegea de ce se află în mașina unui străin, atât de departe de casă. Mai mult, el își comandase o mașină Uber XL, în care încap până la 6 persoane, dar pentru care tarifele sunt mai mari.

După ce s-a terminat cursa și am văzut cât costă, mi-am zis: OK, asta e o nebunie!”, a declarat Bachman care acum îl acuză pe șoferul Uber că i-ar fi folosit telefonul și nu crede că el a fost cel care a introdus destinația respectivă.


 

Citeşte mai multe despre:   SUA