Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Un român povestește care e noua metodă de tâlhărire a bulgarilor: "Acest cauciuc nou are 6 cuie luate în timpul mersului" (FOTO)

Un român povestește care e noua metodă de tâlhărire a bulgarilor: "Acest cauciuc nou are 6 cuie luate în timpul mersului" (FOTO)

Un articol de: - 17 Apr 2015, 11:18
Foto: bg.all.biz Auto

Un român scrie pe pagina sa de socializare metodele la care apelezează bulgarii pentru a tâlhări persoanele aflate în tranzit prin țara vecină.

Bărbatul povestește că a plecat în Grecia pe noul drum care duce la vama Makaza, însă odată ce a ajuns în Stara Zagora, drumul era plin de cuie, aceasta fiind noua metodă a bulgarilor de a jefui șoferii.

"Acest cauciuc este nou, nu are 500 km și are 6 cuie luate în timpul mersului la nenorociții de Bulgari, STARA ZAGORA, drumul nou care duce în Grecia pe la vama Makaza. Ocoliți nenorocirea de Bulgaria și mergeți prin Serbia pe la Turnu Severin. Am avut noroc că nu am oprit și deja alergau dupa mine 10 /12 persoane", scrie bărbatul.

Drept dovadă, acesta a postat fotografia cu cauciucul pe rețeaua de socializare și roagă prietenii să o distribuie pentru a nu fi nimeni înșelat.


Foto: Facebook.com

Citeşte mai multe despre:   Bulgaria
 
 
Loading...