Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto VOLKSWAGEN, imaginile DEZASTRULUI: Parcul auto IMENS cu 350.000 de mașini SCOASE DIN UZ după scandalul DIESELGATE (VIDEO)

VOLKSWAGEN, imaginile DEZASTRULUI: Parcul auto IMENS cu 350.000 de mașini SCOASE DIN UZ după scandalul DIESELGATE (VIDEO)

Un articol de: - 03 Apr 2018, 16:54
VOLKSWAGEN, imaginile DEZASTRULUI: Parcul auto IMENS cu 350.000 de mașini SCOASE DIN UZ după scandalul DIESELGATE (VIDEO)    Auto

Imagini incredibile cu parcul auto Volkswagen din Statele Unite ale Americii surprind dimensiunile scandalului Dieselgate.

Mai multe imagini publicate de Reuters surprind aproape 350.000 de mașini împărțite în 37 de sectoare, cel mai mare depozit auto al Volkswagen. Autoturismele adunate în Victorville, California, așteaptă decizia americanilor cu privire la modificările necesare pentru a le repune pe șosele.

Automobilele au fost răscumpărate de la clienți americani în urma înțelegerii făcute de compania germană cu autoritățile.  Volkswagen a plătit peste 7,4 miliarde dolari ca să răscumpere aceste mașini. Cele aproape 350.000 de vehicule diesel au fost preluate până în februarie, scrie playtech.ro.

Automobilele sunt depozitate provizoriu și sunt supuse unor verificări de rutină. Astfel, sunt asigurate într-o anumită măsură calitatea și funcționalitatea ca să fie vândute din nou în piața american sau chiar exportate.

Scandalul Volkswagen a început la 18 septembrie 2015, când Agenția pentru Protecția Mediului a Statelor Unite (EPA) a avertizat producătorul de autoturisme Volkswagen cu privire la programarea frauduloasă a motoarelor diesel TDI produse în intervalul 2009-2015. Acestea respectau normele de poluare în materie de oxizi de azot (NOx) doar în condiții de laborator, ele depășind de până la 35 de ori limita legală în condiții normale de exploatare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Volkswagen,   Dieselgate