Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Zeci de proprietari de Dacia Logan au concurat la Mioveni pentru titlul „Cel mai tare din parcare"

Zeci de proprietari de Dacia Logan au concurat la Mioveni pentru titlul „Cel mai tare din parcare"

Un articol de: B1 TV - 14 Iul 2012, 19:44
Zeci de proprietari de Dacia Logan au concurat la Mioveni pentru titlul „Cel mai tare din parcare" Auto

De ziua Franţei, Dacia este la putere. Uzina de la Mioveni, cea mai mare investiţie străină în România, a organizat sâmbătă un concurs inedit. 28 de proprietari de Logan s-au luptat pentru titlul „Cel mai tare din parcare".

Concursul inedit a atras sute de persoane, dar numai 28, printre care şi o femeie, au avut curaj să se înscrie.

Este o maşină de serie, motor de 1.4 resoftat, tobă semifinală sport. Frumos, mi-a plăcut întotdeauna să fac asta. De când eram mică mă suiam în maşina lui tataie. Mi-a plăcut dintotdeauna. În oraş mai puţin pot să fac, am zis că aici am ocazia să mă desfăşor”, a spus Diana Onofre, singura femeie înscrisă în competiție.

La concursul de la Mioveni au participat Loganuri tunate, modificate dar şi cel mai puternic Logan din ţară, care are 190 de cai putere.

Motorul, la bază, a fost un 1.6, 16 valve, de Dacia Logan, care pe parcurs a avut înlocuite toate piesele, respectiv pistoane, biele, arbore, axe cu came, chiar şi electronica. Deci putem spune că a rămas doar carcasa. Este cel mai puternic motor de Logan din România, de 1.6", a spus Bogdan Rusea, proprietarul celui mai puternic Logan din România.

Şoferii au fost atât de încântaţi de competiţie încât acum speră chiar şi la un concurs oficial de maşini autohtone.

Există în continuare concursuri dedicate, în care concurează diverşi loganişti, sau piloţi pe logan. O astfel de decizie nu poate fi luată decât de cei care sprijină fenomenul şi decât de autorităţile sportive.", a spus Luiza Domnişoru, unul dintre organizatorii competiției.


Citeşte mai multe despre:   Dacia