Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Banca pentru locuințe Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare (VIDEO)

Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 17 Dec 2014, 12:16
Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare (VIDEO) Banca pentru locuințe
Produsul de economisire-creditare funcționează așa cum îi spune și denumirea, în două etapă. În prima etapă, împreună cu un consilier financiar specializat, agreezi o rată de economisire pe care vrei să o depui și o sumă pe care intenționezi sa o retragi la finalul perioadei de economisire.

Începi prin a depune prima rată, primești de la bancă o dobândă de 2% pe an, plus o primă din partea statului în valoare de 25% pe an, nu mai mult de 250 de euro în lei la economiile efectuate în fiecare an calendaristic.

Când ai economisit 50% din obiectivul tău, banca îți oferă posibilitatea de a lua un credit de încă 50%, cu o dobândă fixă pe toată perioada de creditare, de numai 5% pe an.

Oricând pe perioada de economisire, dacă nevoia ta se modifică și ai reuit săp acumuloezi 10% din suma de care ai nevoie în contul de economisire-creditare, oricând poți ccesa componenta de finanțare anticipată cu o dobândă de doar 44% pe an.

Află mai multe din materialul video de mai jos.

Cum funcționează sistemul de economisire-creditare?